©2019 by Moas.art - Moa Melander.

 
 

LEVERANSER - ONLINE & PÅ POSTEN.

All info om leverans & tillgång till din beställning.

DITT KÖP - MAIL & POSTER.

Vid köp av en illustration så har man alltid rätt till en kopia av verket på mail. Jag har alltså alltid kvar verket hos mig, det vill säga att du inte har egenrätt till illustrationen. Illustrationen mailas alltid i högsta möjliga kvalitet.

Man har även alltid möjlighet att köpa sin illustration i form av en fysisk poster i olika mått. Vid köp av poster tillkommer alltid 50:- frakt oavsett köpmängd inom Sverige. 

POSTEN.

Din illustrationen postas med Postnord och deras tjänst Skicka lätt - som enligt sig själva levererar inom 1-2 arbetsdagar, i ett tjockt kartongrör postad till din angivna adress. Paketet är spårbart och hämtas ut hos ombud, notis får du via sms och mail. Jag postar alltid så fort möjlighet finns - men jag garanterar inga leveranser inom en viss datumsram, men ger alltid ett ungefärligt svar. 

Jag tar därför inte ansvar om din beställning inte tar sig fram till önskat datum - men jag strävar alltid efter en leverans i god tid för dina önskemål!

OBS! Jag tar däremot fullt ansvar ifall har din poster på något vis blivit skadad eller fel - vänligen kontakta mig!

SIGNERING

Min vattenstämpel.

Alla mina verk, oavsett kund eller kostnad - signeras med min egen logotyp. Denna logotyp får inte under några omständigheter plockas bort, redigeras ur illustrationen eller på något annat vis förvrängas. Detta gäller även illustrationen i sin helhet, som inte under några omständigheten får ändras av dig eller någon annan. 

Önskar du någon ändring/tillägg i din illustration? hör av dig till mig!

 BESTÄLLNING & POSTERS

Dina rättigheter vid beställning.

HUR BESTÄLLER MAN?

Hos mig kan man beställa genom både mail, instagram och facebook. Jag rekomenderar mail, då jag lättast håller koll samt kan garantera minst krångel via mail. 

VAD FINNS DET FÖR POSTERS?

Du får som tidigare nämnt alltid din illustration på mail i hög kvalitet, detta ingår i priset.

Önskar du sedan att få din illustration i en högkvalitativ poster, så kostar det 200:- utöver illustrationspris. Det ingår alltså ingen poster i din illustration.

Måtten jag erbjuder är 30x40cm, 40x50cm samt 50x70cm. Alla 3 måtten kostar 200:- stycket.

Jag kan även skapa posters i kvadratiska mått. Från 30cm - 50cm.

VAD BÖR JAG TÄNKA PÅ?

Beställa gör man genom att lämna sina personuppgifter samt berätta vad man önskar beställa. Mer info kring vad som ska finnas med i mailet finns vid kontaktformulären. Under bla. "utbud".

HUR OCH NÄR SKER BETALNING?

Vid lagd beställning så ger jag dig ett pris, en väntetid samt skriver upp din beställning i mitt schema, beroende på hur det ser ut för mig vid det tillfället så varierar väntetiden. Vid detta stadie sker ingen form av betalning.

När det är dags för din illustration så hör jag av mig. Vi kollar över om intresset finns kvar samt om det önskas någon uppdatering kring upplägg och bilder. Därefter sker en betalning på 50% av illustrationspriset, sedan påbörjar jag skissen.

När skissen är klar så ingår en korrigering, vilket innebär att du i detta stadiet får komma med önskemål om ändringar. När vi båda är överens så sker betalningen av de resterande 50% på priset. Sedan färdigställer jag illustrationen, när illustrationen är färdig får du möjlighet att komma med önskemål om skiften i färger på exempelvis bakgrund. Det är däremot inte garanterat att jag ändrar något på själva grunddesignen, då denna korrigering redan ägt rum. 

Där efter skickar jag din fina illustration för att printas till önskad poster-storlek, samt mailar slutresultatet till din mail.

VÄNTETID, FÖRTUR & ÖNSKADE DATUM.

Mina och dina rättigheter i väntan - info om förtur & beställningar till specifika datum.

VÄNTETID & SCHEMA. 

När du beställer en illustration av mig så kommer du garanterat stöta på detta - min väntetid. Jag jobbar utifrån en kö baserad på när folk placerat sina beställningar & jobbar sedan uppifrån och ned.

När du lägger din beställning så kommer jag med ett ca-datum på hur lång tid det kommer ta innan din order påbörjas.

Detta är dock INTE ett garanterat datum, då jag jobbar frilansat så arbetar jag i den mån jag kan, men strävar såklart alltid efter att leverera inför givet ca-datum. Jag hoppas dock att vi alla kommer ihåg att det endast sitter en människa bakom Moas.art som alltid jobbar sitt absolut hårdaste vid alla lägen. Skriv gärna och be om update gällande din order eller om du har frågor, så hjälper jag gärna till. :)

BEHÖVER DIN ORDER VARA KLAR INFÖR ETT SPECIFIKT DATUM?

Det kan ju dock vara så att du behöver din beställning till ett specifikt datum, självklart försöker vi lösa detta! Ibland kan det vara så att datumet inte krockar med andra beställningar, då skrivs den in i min tidsbestämda lista, där jag planerar in din order för att den ska hinna illustreras och levereras till önskat datum. Det viktiga är bara att du nämner ditt datum i tid för mig.

FÖRTUR I KÖN.

Men om det är fullbokat i den vevan som din beställning behöver vara klar? Då finns något jag kallar förtur. Om möjligheten finns, något jag personligen avgör, så meddelar jag dig om möjligheten till förtur som innebär att man för 200:- extra får sin beställning framflyttad för att kunna levereras i tid. Detta är inget jag kan garantera, men fråga mig supergärna om möjligheten finns! så kikar jag på det.