©2019 by Moas.art - Moa Melander.

  " Med ett eget intresse av skrivande och en fantasi som räcker och blir över, så började jag skapandet av karaktärer i en egen fiktiv bok & en julkalender på min Instagram. Jag märkte att det drog ett enormt intresse att få vara en del i byggandet av karaktärerna & mitt egna intresse växte i takt med mina följare."

  "Sedan dagarna mitt intresse för illustrerande började tas på allvar, från egen sida- så skapades även tankarna kring att illustrera en bok. Alltid med fokus på barn."

  "Så, hur gör vi då verklighet av det? 

Självklart vill jag visa upp den stil & känsla jag börjat bygga fram i mitt skapande. Det återkommande färgtemat & utseendet på både miljö och karaktärer som format det illustrations-utbud som jag har att erbjuda."

"Jag presenterar stolt & med glädje, de karaktärer som jag hittills skapat. Jag hoppas finna någon som kan möta mig halvvägs, där jag skapar bild tillsammans med ett geni som skapar text. Känner du, eller är du personen som matchar dina kreativa tankar med mina, så hör av dig till mig!"

Karaktär i miljö.
Genom att jobba i lager med olika gröna färger får vi känslan av murrig skog.
Ett stort fokus på ljus för att ge en magisk känsla!
Presentationsbild av karaktär.
Genom att ha en spännande men ändå neutral bakgrund ger vi fullt fokus till karaktären. Genom att använda uttryck, i detta fall drömmande & finurlig, som speglar karaktärens personlighet visar vi tydligt vem vi möter!
Karaktärer i miljö.
Karaktärer med en tydlig roll - poliser! De placeras därför i sin miljö & även här återspeglar vi personlighetsdrag med kroppsspråk!
Illustration av miljö.
Självklart vill vi även veta var våra karatärer bor! Extra viktigt om det smids stora planer i sovrummet till höger..
En varm och härlig sommarkväll visar upp stugan i sin idyll.
Exempel på framsida.
Huvudkaraktärerna i fokus på framsidan - såklart!
En simpel framsida som återspeglar bokens illustrations-stil & vilka karaktärer vi väntar oss träffa på ofta!
Karaktär i miljö.
Även här mixar vi karaktär i sin hemmamiljö. Vi spelar tydligt på karaktärens personlighetsdrag & var vi ofta kommer stöta på honom.
Show More

MIG

Mail: moas.art@hotmail.com

Skogslyckegatan 7B

Sölvesborg, 29434, Sverige.

Facebook & Instagram

@ Moas.art

PRATA MED

MIG

Måndag - Fredag 09:00 - 20:00

Saturday 10:00-15:00

Söndag 10:00-15:00

Har du någon rolig idé eller plan kring ett bokskrivande, större projekt eller annat kul, där du tror vi hade skapat magi om vi jobbat tillsammans?

Kontakta mig så diskuterar vi vidare!

 

KONTAKTA

MIG

Karaktär i miljö.

Även här mixar vi karaktär i sin hemmamiljö. Vi spelar tydligt på karaktärens personlighetsdrag & var vi ofta kommer stöta på honom.